+02/3 225 929

Персонален GPS / GSM тракер за Вашите миленици

null
GPS/GSM тракерот MyKi Pet е уред што му овозможува на сопственикот преку апликацијата да ја следи локацијата на домашниот миленик во секое време.
Triple Localization

Тројна локализација

Преку GPS, LBS, Wi-Fi локализацијата на MyKi Pet, уредот знае дури и во затворен простор каде се наоѓа домашното милениче. LBS-локализацијата се користи за дополнителна прецизност. Преку GPS i Wi-Fi, локализацијата е со точност до 10 метри.

.

Very Light Pet Tracker

Најлесниот тракер во светот

Уредот тежи само 23 грама, погоден е за мали и за големи домашни животни – маче и куче, како и за сите други животни.
Safe Zones

Зона за безбедност

MyKi Pet знае кога миленичето е дома и автоматски создава безбедносна зона. Сопственикот како дополнување може да создаде зона за безбедност околу местото каде што секојдневно вршат прошетка. Која и да е зона за безбедност доколку биде напуштена, сопственикот ќе добие известување.
Personal Pet Trainer

Дресирање

Единствениот тракер во светот што овозможува да се испраќаат команди кон миленичето преку уредот MyKi Pet.

Интелигентниот тракер за Вашиот домашен миленик

null
null

Штедење на батерија

Во режим „Штедење на батеријата“ тракерот проверува на секои десет минути дали миленикот ја напуштил безбедносната зона. При овој режим батеријата издржува до пет дена.
null

Штедење на батерија

Во режим “Штедење на батеријата” тракерот проверува на секои десет минути дали миленикот не ја напуштил безбедносната зона. При овој режим батеријата издржува до пет дена.
null

Следење во реално време

Режим „Следење во реално време“: ако миленикот ја напушти зоната за безбедност, автоматски тракерот MyKi Pet преминува од режим „Заштеда на батерија“ во режим „Следење во реално време“. Сопственикот добива известување. Во овој режим батеријата издржува до 12 часа.
null

Следење во реално време

Режим “Следење во реално време”: ако миленикот ја напушти зоната за безбедност, автоматски тракерот MyKi Pet преминува од режим “Заштеда на батерија” во режим “Следење во реално време”. Сопственикот добива известување. Во овој режим батеријата издржува до 12 часа.

Дресирање

null
MyKi Pet – тренерот на Вашите миленици

MyKi Pet создава 4 различни звуци, со кои можете да го дресирате Вашиот миленик да извршува различни команди. Со помош на нашите видеовежби можете да го дресирате кучето како да реагира на 4 команди што се репродуцираат при притискање на копчињата во апликацијата..

Веќе нема потреба да викате по кучето.

Доволно е едно притиснување на копче и независно колку далеку е тоа, да се врати кај Вас.

Технички информации

null
MyKi Pet пристигнува во кутија со ремче, тракер и со Упатство за употреба.
Големина – тежина – 23 грама.
Wireless Coverage

Wi-Fi покритие

Преку Wi-FI покритието, MyKi Pet може да го лоцира Вашиот миленик и на затворен простор.
Long Battery Life

До 100 часа батерија

Во економичен режим додека MyKi Pet е поврзан со домашен интернет, неговата батерија може да издржи до 100 часа.
Water Proof

Влага и прашина

Без разлика дали врне дожд или доколку Вашиот миленик се намокри, уредот MyKi Pet продолжува да функционира и да Ви покажува каде се наоѓа Вашето милениче.

Наши производи

null

Запознајте се со нашите производи!